Tips og råd til å optimere estetikken din

Det å ha det fint rundt seg er noe de aller fleste av oss bryr oss ganske mye om. Men det er ikke alltid så lett å vite hvilke grep man egentlig skal ta for å kunne skape det estetiske uttrykket man ønsker hjemme. Det å finne sitt eget personlige uttrykk når det kommer til estetikk er noe som er enkelt for noen og vanskelig for andre, men sannheten er at vi har en stil – enten det er noe man er bevisst om eller ikke, så her skal vi snakke litt mer om hvordan du kan velge ting til hjemmet med litt mer bevissthet – slik at du kan optimere estetikken din. 

Hjem og interiør 

Det er enkelt å snakke om god og dårlig stil, men sannheten er at det aller viktigste er at du har en estetikk og et uttrykk som passer til de behovene, ønskene og ikke minst preferansene som akkurat du har. Når vi snakker om interiør er det også viktig at man ikke glemmer uterommene man har, for eksempel putekasser og andre hagemøbler

Tenk for eksempel over hvilke materialer du liker, hvilke farger som passer sammen med disse materialene og hvordan du kan uttrykk personligheten din gjennom det du velger. Skal det være klassiske, rene linjer, mønstre og farger eller noe helt annet? La dine preferanser og din personlighet skinne og velg basert på dette. Det er selvsagt noen prinsipper man kan bruke om fargekombinasjoner og materialer, men når det er snakk om estetikk er det aller viktigste at du følger dine egne ønsker og preferanser, slik at du føler at stilen din er representert – uansett om det er snakk om putekasser eller klærne du går med. 

Klær og mote 

Mange tenker at det å innrede er noe som ikke har noe med stil og mote å gjøre, men sannheten er at det er stor sammenheng mellom disse to forskjellige tingene. Det er nemlig akkurat de samme metodene man bruker når det kommer til klær og mote som når man snakker om andre ting – som for eksempel å sikre seg at tingene man velger passer sammen og er noe som ikke bare er en trend, men som passer sammen med hvem du er og ikke minst din identitet og stil. 

Det med stil er nemlig noe som strekker seg over mange forskjellige disipliner og klær og interiør er bare to av de forskjellige uttrykkene dette har. Så la stilen din komme til uttrykk både når det kommer til klær og interiør, slik at du føler at estetikken din er den røde tråden i alt du er, gjør og har.